Aankoopbemiddeling


Bij Autobedrijf Holtslag bent u voor de aankoop van uw auto aan het juiste adres. Zodra uw wensen kenbaar zijn, bekijken we of er in onze voorraad een passende auto voorkomt. Daarnaast zoeken we ook binnen de voorraad van onze relaties. Ook wanneer u ergens anders al een auto heeft zien staan kunnen we hierin wat betekenen. Wij nemen voor u contact op met het betreffende bedrijf en kunnen informeren naar o.a. de uiterste verkoop prijs. In de praktijk hebben we ervaren dat we als ‘collega autobedrijf’ een scherper aanbod krijgen dan als een particulier.

Zodra we een interessante auto hebben gevonden die voldoet aan de wensen kunnen wij, in overleg met u, een afspraak maken om de auto te gaan bezichtigen en een proefrit te maken. Uiteraard gebeurt dit nadat wij enkele belangrijke zaken over de auto hebben gecontroleerd. Te denken valt aan de staat (schade herstel), de aantoonbaarheid van de kilometerstand en de aanwezigheid van een deugdelijke onderhoudshistorie. Wij geven u advies of de gekozen auto voor u de meest interessante aankoop is.

Door onze bemiddeling heeft u:
- meer zekerheid over de kwaliteit en historie van de auto.
- de mogelijkheid om garantie af te sluiten op de via ons aangekochte autodoor middel van een Autotrust garantieverzekering.
- een scherpe prijs die inclusief de bemiddelingskosten bijna altijd lager uitkomt dan zonder gebruik te maken van onze diensten.

Verkoopbemiddeling


Ook voor de verkoop van uw huidige auto kunt u gebruik maken van onze diensten. Bij de kennismaking met u en uw auto stellen wij de reële waarde van de auto vast en de vraagprijs. Ook maken wij foto’s van uw auto die bij de advertenties worden geplaatst zodat potentiële klanten zoveel mogelijk van de auto kunnen zien. Alle informatie die u over de auto beschikbaar stelt, zullen wij in de advertentie vermelden. De auto plaatsen we op onze website en deze is tevens gekoppeld aan: Marktplaats.nl, Gaspedaal.nl, Autowereld.nl, Speurders.nl, Marktplaza.nl, Marktnet.nl en Autodealers.nl.

Bij serieuze belangstelling voor uw auto zullen wij, uiteraard in overleg met u, een afspraak maken voor een bezichtiging en een proefrit. Dit vraagt van u geen inspanning, u hoeft geen mensen aan huis te ontvangen en niet te onderhandelen. Het enige wat we van u vragen is een moment om de klant de gelegenheid te geven uw (schone) auto te bekijken. Onze service houdt in dat Autobedrijf Holtslag, namens u, alle handelingen met betrekking tot de afwikkeling van de verkoop verzorgt. Tenslotte ontvangt u het afgesproken bedrag en de vrijwaring.

Kortom: terwijl wij een koper voor uw auto vinden, kunt u er gewoon in doorrijden!

Uw voordelen:
- Een betere prijs voor uw auto.
- Onafhankelijke en deskundige aan -en verkoopbegeleiding.
- U kunt tot het moment van verkoop in uw auto blijven rijden.
- Ons tarief is vooraf bekend.
- Geïnteresseerde kopers kunnen hun huidige auto inruilen.
- Door de inruil mogelijkheid is er een groter publiek voor uw aangeboden auto.
- Wij kunnen de auto aanbieden met garantie via een Autotrust garantieverzekering.
- U hoeft zelf niet te adverteren, geen kopers te beantwoorden en aan de deur te ontvangen en niet te onderhandelen.

Voor onze werkzaamheden brengen wij een bepaald bedrag in rekening, onze bemiddelingskosten ofwel provisie (fee). In de praktijk heeft u meestal (met inbegrip van de bemiddelingskosten) een financieel voordeel in vergelijking wanneer u de huidige auto inruilt op een aan te schaffen auto.

Tarieven


Voor onze bemiddeling bij aan -of verkoop brengen wij u 3% (excl. BTW) van het aan –of verkoopbedrag in rekening, met een minimum van € 299,00 (excl. BTW). Bij de aankoopbemiddeling zijn de kilometerkosten, (€ 0,19 per kilometer excl. BTW) indien van toepassing, niet inbegrepen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen zowel de aankoop als de verkoop via ons te laten verzorgen. Wij kunnen u dan een passend voorstel doen van 2,5% (excl. BTW) van het totaalbedrag van de verkochte auto en de door u aangekochte auto, met een minimum van € 499,00 (excl. BTW en kilometerkosten).

Zoals eerder aangegeven zal het er in de praktijk veelal op neerkomen dat u,inclusief de bemiddelingskosten, goedkoper uit zult zijn.

Indien u tijdens het aan- of verkoop traject besluit geen gebruik meer te maken van onze diensten zijn we, door de gemaakte (advertentie)kosten (naast de eventueel reeds gemaakte kilometerkosten),genoodzaaktu € 75,00 excl. BTW in rekening te brengen.

Aanbod
Verschillende auto's & merken

Bekijk ons aanbod

Importeren
Levert talloze voordelen op!

Meer info

Bemiddeling
Aan- en verkoop bemiddeling

Meer info

Auto inkoop
Wij kopen ook
auto's in!

Meer info